Les patinadores del CPA Girona exhibeixen a l'Espai Gironès la darrera coreografia premiada

L'acció va tenir lloc ahir al centre comercial amb 20 patinadores

L’Espai Gironès s’ha convertit un any més en centre d’exhibició de les patinadores del Club Patinatge Artístic Girona (CPA Girona), amb un gran èxit i aplaudiment per part del públic, que va poder assistir a aquest esdeveniment organitzat pel centre comercial. Ahir a la tarda es va dur a terme una exhibició per part de les patinadores del xou gran del CPA Girona, en una acció similar a la que ja es va l’any passat però amb una nova coreografia.

La coreografia oficial es diu ‘+++’ i ja els ha donat el subcampionat de Catalunya, Espanya i Europa en les competicions d’enguany. Aquesta coreografia s’ha adaptat al format de l’Espai Gironès, amb l’objectiu de mostrar un tast de la tasca que fan com a club i la feina de tot l’equip. Les coreografies fusionen esport, música, art i interpretació. Ahir es van fer dues passes de dos minuts cadascun, amb un grup de 20 patinadores.

Recordem que l’Espai Gironès ha signat un conveni de col·laboració amb el CPA Girona per donar suport a la seva participació i desplaçament al Campionat Mundial de patinatge, que aquest any se celebrarà del 6 al 22 de setembre a Itàlia.

L’Espai Gironès aportarà 1.000 euros per ajudar en les despeses i el club donarà visibilitat al centre comercial, com a patrocinador, en els seus suports digitals de xarxes i web, a més dels suports que es desenvolupin amb motiu del campionat, com poden ser díptics, fulletons o cartells, entre altres.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat la gran tasca desenvolupada pel CPA Girona al llarg dels anys, els valors que representa i l’esforç en el patinatge de formació portant el nom de Girona al nivell més alt del patinatge artístic mundial.

Actualment, el CPA Girona, amb 24 patinadores d’entre 15 i 25 anys en la modalitat de xou gran, està situat al capdavant del patinatge artístic d’arreu del món, i compta amb un palmarès de medalles d’or, plata i bronze en diferents competicions a nivell estatal i mundial.