Detenen un home a Llagostera que portava 79 embolcalls de cocaïna per vendre al detall

La policia local el va enxampar acostant-se a un grup de joves al parc de l'Estació

La Policia Local de Llagostera (Gironès) ha detingut un home de 48 anys per portar 79 embolcalls de cocaïna preparats per vendre en petites quantitats. La detenció va tenir lloc aquest dijous al vespre, quan una patrulla feia tasques de seguretat ciutadana i van veure com l'home anava cap a un grup de joves que estaven asseguts en un banc del parc de l'Estació.

La policia va perseguir l'home i després d'identificar-lo va trobar-li una bossa amb alguns embolcalls de color blanc lligats amb filferro que contenien una pols similar a la cocaïna. Després d'escorcollar l'home, van trobar-li més embolcalls en dues carteres i dins d'una clau de cotxe manipulada.

Els agents de la Policia Local de Llagostera van sospitar del detingut després que aquest anés en direcció a un grup de joves i en veure la patrulla va canviar de direcció de forma molt sobtada. La policia va avisar una altra patrulla que hi havia per la zona i va començar a seguir l'home. Aquest es va posar a córrer, però els vehicles policials van poder aturar-lo.

Mentre els agents identificaven l'home, van veure que portava una bossa de plàstic dins d'un pot on hi havia embolcalls de cocaïna preparats per vendre al detall. Per això els agents van escorcollar l'home fins que van trobar dos moneders amb més embolcalls de droga i una clau de cotxe manipulada que a dins tenia més cocaïna.

Els agents van trobar 79 bossetes, 65 euros en efectiu i un telèfon mòbil, que es van quedar. L'home va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i ja ha passat a disposició judicial.