Jet2Holidays preveu portar més de 70.000 britànics a la Costa Brava aquesta temporada d'estiu

Operarà per primer cop durant 7 mesos a l'Aeroport de Girona i incrementarà un 20% els passatgers

L'operador britànic Jet2Holidays continua creixent a l'aeroport de Girona. Segons recull en un comunicat, aquest 2024 els turistes del Regne Unit que passaran les vacances a la Costa Brava amb els seus paquets turístics creixeran gairebé un 20%.

En concret, entre finals de març i principis de novembre, la companyia amb seu a Leeds preveu portar més de 70.000 britànics, que aterraran a la terminal de Vilobí d'Onyar. És la primera vegada que Jet2.com operarà a l'aeroport Girona-Costa Brava al llarg de set mesos seguits (perquè abans, les rutes es concentraven sobretot durant els mesos d'estiu).

Aquest 2024, Jet2.com opera vols directes des de vuit aeroports del Regne Unit. En concret, els de Londres-Stansted, Manchester, Leeds, Bristol, Birmingham, East Midlands, Newcastle i Glasgow. Aquestes dues últimes rutes s'operen de manera exclusiva per part de Jet2.com.

De retruc, l'operador turístic Jet2Holidays -associat a l'aerolínia- també ha ampliat el ventall de paquets que ofereix als turistes que passen les vacances a la demarcació. L'oferta inclou estades en família, viatges pensats per a joves, vacances de luxe, escapades urbanes a Girona (les conegudes com a 'City Breaks'), estades a xalets o paquets de turisme esportiu (en concret, de ciclisme i golf).

A banda de Girona ciutat, Jet2Holidays ofereix sobretot estades al litoral de la Selva i el Baix Empordà. En concret, a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Sant Feliu de Guíxols, Platja d'Aro, Palafrugell, Begur, l'Estartit i Calonge.