Vuit detinguts a Lloret de Mar per tràfic de drogues

Se'ls acusa de distribuir petites quantitats de cocaïna i marihuana entre els turistes

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 2 d'agost a Lloret de Mar vuit homes de nacionalitat senegalesa com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. En tenir coneixement que s'estarien venent substàncies estupefaents al municipi, els mossos van muntar un dispositiu de vigilància els dies 1 i 2 d'agost que va constatar que un grup de persones es dedicaven a la distribució de petites quantitats de droga entre els turistes.

Finalment, els mossos van detenir els integrants del grup quan acabaven de vendre unes dosis. Els detinguts, tots amb antecedents, van passar el dia 5 d'agost a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Lloret de Mar van detenir el 2 d'agost a Lloret de Mar, vuit homes de nacionalitat senegalesa, d'entre 27 i 46 anys, veïns de Terrassa, Lloret de Mar, Blanes i Salou, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els mossos van tenir coneixement que en una zona de l'avinguda Just Marlés de Lloret de Mar s'estaria venent substàncies estupefaents. Per confirmar la informació, entre l'1 i el 2 d'agost es va muntar un dispositiu de vigilància amb policies de paisà.

Durant el dispositiu els agents van constatar que es tractava d'un grup de persones, les quals es dedicaven a la distribució de petites quantitats de droga, principalment entre els turistes. Les vigilàncies van revelar que les diferents persones del grup tenien uns rols definits i treballaven d'una manera conjunta i coordinada. Uns buscaven possibles compradors i pactaven el preu, mentre altres portaven i lliuraven les substàncies estupefaents. També hi havia unes persones que controlaven l'entorn per avisar de la possible presència de policies.

Finalment, els mossos van detenir tots els integrants del grup quan acabaven de vendre unes dosis a un turista. Se'ls va comissar set telèfons mòbils, que utilitzaven per coordinar-se, setanta euros en bitllets fraccionats i nou bossetes amb cocaïna i marihuana.

Els detinguts, tots amb antecedents, van passar el dia 5 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.