L'Alcampo de l'Espai Gironès obrirà portes el 14 de juny

Les instal·lacions comptaran amb 144 treballadors

El compte enrere pel desembarcament definitiu d’Alcampo a Girona és a punt d’arribar. Ja hi ha data per l’obertura del primer hipermercat de la marca a les comarques gironines. Serà el pròxim dia 14 de juny quan s’obrin per primera vegada les portes d’aquest establiment, ubicat al centre comercial de l’Espai Gironès de Salt, amb l’objectiu de “convertir-se en una referència a la demarcació de Girona”.

Així li ha explicat avui en primícia el director d’Alcampo Salt-Girona, José Alejandro Marcos, a tota la corporació municipal, durant la visita privada que han realitzat a les instal·lacions. Marcos, que ha reiterat l’agraïment a l’Ajuntament de Salt i a l’Espai Gironès pel seu acompanyament i el seu suport constant, ha sigut l’encarregat de dirigir el recorregut pels 4.500 metres quadrats que ocupa el centre i donar a conèixer la ubicació definitiva que tindran les diferents seccions.

Per la seva banda, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha destacat que "una seixantena de treballadors del nou hipermercat a l'Espai Gironès són veïns i veïnes de Salt, una bona notícia que reforça les polítiques d'ocupació que hem fet des de l'Ajuntament de Salt".

A partir del dia 14 de juny, l’hipermercat obrirà al públic en horari ininterromput de 9:30 a 22 hores, de dilluns a dissabte. Els clients seran atesos pels 144 treballadors que conformaran la plantilla d’Alcampo-Salt i que es sumaran als 2.000 que ja treballen per la marca a tota Catalunya.

I és que, amb la pròxima inauguració, Alcampo passarà a tenir a Catalunya 56 botigues, de les que deu són hipermercats i 46 supermercats (44 d’ells franquiciats). La seva inauguració constituirà un punt i seguit a una història que va començar el 1990 amb l'estrena a Sant Quirze del Vallès del primer centre a la comunitat.

Una inversió de 9 milions d’euros  (MEUR) ha fet possible que Alcampo arribi ara a un centre comercial que precisament aquest dissabte complirà el seu 19 aniversari, convertit en un punt estratègic a la vida dels veïns de Salt i dels voltants. Per aquest motiu, la seva excepcional ubicació li permet tenir una zona d'influència directa de 400.000 habitants i generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any.

La importància que atorga Alcampo a l'obertura d’aquest hipermercat s’ha vist reflectida en el nombre de directius de la companyia que s’han desplaçat fins a Salt per acompanyar a la corporació municipal de Salt. En el recorregut per les instal·lacions han participat, a més del director d’Alcampo-Salt-Girona, José Alejandro Marcos, Jorge Míguez, director territorial d’Alcampo Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears; Cristina Serra, directora operacional de Recursos Humans d’Alcampo; Marian Roda, directora de RRHH territorial de Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears; Hugo Fanjul, director de zona Mataró-Girona, i la responsable de Recursos Humans d’Alcampo Salt-Girona, Fina Márquez.