El Girona FC acusa al Racing de voler falsejar un partit

Van demanar als gironins que s'autoinculpéssin de posar una alineació indeguda

El president de Girona FC, Joaquim Boadas, ha assegurat que el seu homòleg al Racing de Santander, Ángel Lavín, li va demanar que el club gironí s'autoinculpés per una alineació indeguda en el partit que els van guanyar 0-1 aquesta temporada segons ha avançat El País.

En una trobada que va tenir lloc a Girona entre Lavín, Eugenio Botas, Francisco Pernia i Boadas, aquests li van proposar falsejar el partit argumentant que, al no pujar a primera divisió els era indiferent quedar quarts que vuitens. Al inculpar-se, el club gironí perdria sis punts (tres del partit i tres de sanció), fet que permetria al Racing escalar una posició per davant el Múrcia i, de rebot, amb dret a ocupar la plaça del Guadalajara que ha estat descendit per irregularitats econòmiques.

La oferta del president del Racing anava acompanyada per una quantitat econòmica i el jugador Albert Dorca, que fitxaria pel Girona a cost zero.

Boadas assegura que no va arribar ni a escoltar quina era la oferta econòmica proposada per Lavín, marxant de forma irada. Ara el cas està en mans de la Liga de Futbol Profesional (LPF) i la Federació, que ambdós ja han rebut la denúncia per part del president del Girona.