Dos detinguts per tres robatoris a punta de pistola i navalla pels carrers de Girona

Els arrestats, que tenen antecedents, van sortir en llibertat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir el passat 18 d’abril dos homes, de 23 i 24 anys, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb violència i intimidació.

El primer dels fets van tenir lloc el mateix 18 d’abril al carrer de la Rutlla de Girona on, cap a tres quarts de quatre de la matinada, tres joves van ser abordats per dos nois que, després de mostrar-los una pistola de petites dimensions i una navalla, els van sostreure els mòbils i van marxar corrents.

Cap a les sis del matí es va produir el segon fet, un home que anava per carrer Calderers de Girona  també va ser abordat per dos homes que, amb el mateix modus operandi que el robatori anterior, li van agafar el mòbil i la ronyonera i van fugir.

Finalment, cap a dos quarts de set del matí va succeir el tercer robatori, al carrer Santa Clara de Girona on dos nois, després d’intimidar una dona amb una pistola i una navalla, van agafar la bossa de mà que portava i la van fer caure a terra.

En aquells moments, efectius dels mossos que estaven per la zona fent patrullatge a peu i, amb la descripció dels autors, van localitzar els dos nois al carrer Eiximenis. Els joves, en veure els policies van començar a córrer. Amb l’ajuda de més efectius, finalment van ser interceptats i detinguts.

Quan els van escorcollar, els agents van trobar una pistola simulada de petites dimensions, una navalla, el moneder i dos telèfons mòbils que corresponien als objectes sostrets en els dos últims robatoris.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar el dia 19 d’abril a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.