Mor un submarinista de 58 anys en una platja de Palamós

Es tracta d'un home de nacionalitat holandesa

Un home de 58 anys i nacionalitat holandesa ha mort aquest migdia a la platja del Morro del Vedell de Palamós (Baix Empordà). Segons les primeres informacions, l'home estava practicant submarinisme amb sis companys més quan ha tingut algun problema i ha sortit pel seu propi peu de l'aigua, moment en què ha patit una parada cardiorespiratòria.

A la mateixa platja se li han practicat les maniobres de reanimació, però finalment el metge del SEM ha certificat la seva mort. La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya, a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya, ha rebut l'avís de la mort del submarinista quan faltaven pocs minuts per dos quarts d'una.

Des del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), s'ha enviat al lloc dues ambulàncies i també s'hi han desplaçat dues patrulles de Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local de Palamós. Els fets han passat a la platja del Morro del Vedell de Palamós, on aquest matí hi havia unes condicions de bany òptimes tal com indicava la bandera verda i també hi havia servei de vigilància.