Troben un menor mort i la seva mare ferida greu a Bellcaire d’Empordà

La principal hipòtesi és que l'autor és el pare

ACTUALITZAT 10:47h | Un menor d'entre quatre i cinc anys ha aparegut mort i la seva mare ferida greu aquest dimecres al matí en un domicili de Bellcaire d'Empordà (Baix Empordà).

La principal hipòtesi és que l'autor dels fets seria el pare i que es tractaria d'un cas de violència vicària, segons han indicat al Gerió Digital fonts coneixedores del cas que han explicat que les víctimes haurien estat apunyalades.

La policia ha rebut l'avís cap a tres quarts de sis del matí. Segons fonts properes al cas, la mare, d'uns 30 anys, ha sortit del pis malferida i ha avisat un veí. En arribar-hi les patrulles, han localitzat un menor i la dona que presentaven ferides greus. Tots dos han estat atesos per tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Malauradament, el nen ha mort a conseqüència de les ferides i la dona ha estat traslladada a l'hospital Trueta de Girona. Segons fonts del centre, continua ingressada i es troba estable dins la gravetat. 

La principal hipòtesi amb la qual treballen els Mossos és que l'autor dels fets és el pare del menor, d'uns 40 anys, que hauria atacat el nen i la mare a ganivetades.

Els Mossos, juntament amb les policies locals i la resta de cossos policials, busquen l'home per la zona i també han avisat al Centre de Cooperació Policial i Duanera del Pertús per si intentés travessar la frontera.

A la casa on s'han produït els fets hi ha la policia científica prenent mostres, agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona i la comitiva judicial, a l'espera que arribi la funerària.

Paral·lelament, s'ha activat el servei d'atenció psicològica a l'escola del municipi, que es troba a escassos 20 metres d'on s'han produït els fets. La família feia temps que vivia al municipi.

El cas es troba sota secret de sumari.