Tres detinguts, un d'ells menor, com a responsables de l'agressió a l'entrenador de la Jonquera

Els arrestats són el delegat de l'Empuriabrava, el seu fill i un aficionat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes, un d'ells menor d'edat, com a responsables de l'agressió a l'entrenador de la Unió Esportiva la Jonquera, Arnau Liersa, en el partit de juvenils del passat 17 de març a Castelló d'Empúries (Alt Empordà).

Els tres arrestats són el delegat de l'equip rival, l'Empuriabrava, el seu fill que és menor d’edat i un aficionat de 49 anys que va saltar al camp.

Els policies van fer les investigacions pertinents amb les càmeres de vídeo que hi ha al camp de futbol i van determinar que la versió de Liersa quadrava amb les imatges.

Tot plegat va acabar amb la detenció del delegat de 42 anys, el seu fill menor i l'aficionat de 49 que va saltar al camp.

Els adults passaran a disposició quan el jutge els requereixi, mentre que el menor ho farà un cop la Fiscalia de Menors ho demani. "Volem expressar el nostre profund malestar, després que el nostre entrenador fos brutalment agredit mentre dirigia l'equip juvenil", va expressar en un comunicat la UE la Jonquera. El club també detallava que Liersa va rebre cops "a les costelles, cap i altres parts del cos". L’entrenador va haver de ser traslladat en ambulància a l'hospital de Figueres.