Agredeixen l'entrenador del juvenil de la UE la Jonquera en un partit a Empuriabrava

Arnau Liersa va haver de ser traslladat dissabte al migdia en ambulància a l'hospital de Figueres

La Unió Esportiva la Jonquera ha emès un comunicat a través del seu compte a la xarxa X, en què rebutja públicament l'agressió que va patir l'entrenador de l'equip juvenil en un partit contra l'Empuriabrava-Castelló aquest dissabte.

Segons informen els Mossos, els fets van passar als volts de les dues de la tarda al camp Futbol Iñaki Fernández Orjales de Castelló d'Empúries (Alt Empordà). "Volem expressar el nostre profund malestar, després que el nostre entrenador fos brutalment agredit mentre dirigia l'equip juvenil", expressen des del club, i detallen que, després de rebre cops "a les costelles, cap i altres parts del cos", Arnau Liersa va haver de ser traslladat en ambulància a l'hospital de Figueres.

"Condemnem rotundament aquest atac perpetrat pel delegat, un jugador local i un altre aficionat d'aquest club", segueix el comunicat, que assegura també que "es prendran les mesures necessàries per garantir la seguretat del personal tècnic i jugadors".

La UE la Jonquera també ha anunciat que suspenen "per mutu acord i per evitar mals majors" el partit que els quedava per jugar contra l'Empuriabrava-Castelló.

Per últim, el club es reafirma en rebutjar la "manca d'esportivitat" dels tres agressors, que, assegura, "no representa per res l'esperit esportiu del club veí".