Reobre l'Esclat de la Jonquera després de dos mesos d'obres

S'han ampliat el nombre de seccions i serveis de l'establiment que dona feina a 50 persones

El Grup Bon Preu ha finalitzat les obres de remodelació i millora de l’Esclat de la Jonquera, ubicat a l’Av. Galícia 2-4, després de 2 mesos d'obres. Aquesta reforma ha suposat l’ampliació de seccions i serveis de l’establiment, que a partir d’ara ja compta amb secció de carnisseria, de xarcuteria i de formatgeria tradicionals, de peixateria amb forn de cocció de peix i marisc per a totes aquelles persones que vulguin endur-se el peix cuinat i amb pollastres rostits a la secció de fleca.

A més d’aquests nous serveis, l’Esclat també ha mantingut les seccions amb les quals ja comptava anteriorment, com ara la fruiteria, el celler, la drogueria i la perfumeria, entre d’altres.

L’establiment té una sala de vendes de 1.000 metres quadrats i disposa d'un equip format per 50 persones, 28 de les quals s’hi han incorporat per donar servei a les noves seccions i serveis. La remodelació ha suposat una inversió d'1,3 milions d'euros (MEUR).

Aquestes obres de millora reforcen la seva presència a l’Alt Empordà, on ja compta amb un total de cinc supermercats Bonpreu, quatre supermercats Esclat i amb cinc benzineres EsclatOil.