Les barques de l'Estany de Banyoles assoleixen els 618 lloguers en 9 mesos

La tirona en gairebé un any ha transportat a 22.446 turistes

Des del 19 d’octubre del 2012, i coincidint amb la Festa Major, es van tornar a posar en funcionament les barques de rem a l’Estany de Banyoles. Són un total de vuit barques i són de color blanc i blau. Després nou mesos de funcionament s’han llogat les barques de rem en 618 ocasions per part de turistes que han gaudit d’un passeig per l’Estany.

Les barques de rem formen part de la mateixa concessió administrativa de la barca Tirona. Tothom que ho desitgi pot llogar les barques de rem per 5 euros per persona i hora. A la barca hi caben fins a quatre persones. Els tiquets es poden comprar a l’oficina de turisme de Banyoles, la pesquera número 10.

Gairebé un any de la barca Tirona

Des de la posada en funcionament del dia 14 d’agost del 2012 la barca Tirona ja ha portat a fer la volta a l’Estany a 22.446 turistes.

Durant aquests mesos ha destacat l’ús per part de les escoles, gent gran amb l’IMSERSO, però el públic majoritari és el familiar. El punt de sortida i d’arribada de la Tirona és l’oficina de turisme de Banyoles i els horaris de sortida són cada hora de les 10 del matí a les 7 de la tarda. El preu és de 7 euros, amb diferents descomptes que cal consultar a la guixeta.