Mas de Nit de Banyoles acollirà el 1r Carnaval Electrònic després del precinte de La Paca a Girona

Serà el 24 de febrer de sis de la tarda a sis del matí

La discoteca Mas de Nit de Banyoles (Pla de l'Estany) acollirà aquest 24 de febrer el 1r Carnaval Electrònic que se celebrarà a partir de les sis de la tarda i fins a les sis del matí segons els organitzadors.

En un primer moment, el festival s'havia de celebrar a La Paca, l'antiga sala del Cel, però davant l'actual situació de precintament provisional d'aquest local per part del Departament d'Interior s'ha descartat. Després de valorar diferents opcions, la promotora va decidir traslladar l'esdeveniment al Mas de Nit de Banyoles, aconseguint així la millor alternativa per la celebració del festival.

Com a millores d'aquest canvi, per un costat s'afegeixen més DJ's en una segona sala on sonaran estils com el drum'n'bass, trance o tekno. Per l'altre costat, l'esdeveniment comptarà amb la sonorització d'Optim Audio, empresa especialitzada amb esdeveniments de música electrònica que entre altres festes i festivals ha sonoritzat un escenari de Monegros Desert Festival.

El cap de cartell és el DJ i productor banyolí Daniel Guijarro, que sota l'alter Ego de Headbirds, ha actuat a festivals, clubs i festes arreu del món, des del Central Park de Nova York fins a la Maison du Moulin Rouge de París, així com al Sónar Hong Kong, Primavera Sound a Barcelona o Dropzone a Bangkok.

Els estils que sonaran a la sala principal seran de techno i house. Desataquen els dos duets Bill N’Tina i Panpe N'U que seran els encarregats d'obrir el festival amb sets de música fresca amb el disco-house i les seves tangents com a protagonistes. El line-up d'aquesta sala el completaran Jimmy Tomàs, Loisan i Bustins.

Per la segona sala s'ha apostat per estils d'electrònica més cinètics. Com a plat fort, trobem a Debice, productor i DJ de Drum'n'bass gironí amb reconeixement internacional dins de l'escena d'aquest estil. Debice, estarà acompanyat per Makus Prez, Gsus Lopez i per les joves promeses de l'escena underground: Vitox, Peixitek i Brunskick.

El Carnaval Electrònic és un nou concepte de festival que vol ajuntar música electrònica de qualitat amb la disbauxa del carnaval. La promotora, dirigida per Aleix Mundo, busca oferir una experiència diferent posant el focus en la música, donant importància al so i reivindicant l'escena gironina, apostant per artistes locals tant consolidats com emergents. De fet, la promotora ja està treballant en altres esdeveniments que tindran lloc els pròxims mesos a la província.

Encara queden entrades anticipades i es poden adquirir per 13 euros amb una consumició inclosa a través del web.