S'accidenta un conductor amb el permís suspès i es nega a les proves d'alcohol i drogues

El detingut de 42 anys, es va accidentar contra una tanca a la C-66 a Palol de Revardit

Agents dels Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 15 de febrer un home, de 42 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir amb el permís de conduir suspès judicialment i negar-se a fer les proves d’alcohol i drogues.

També se’l va investigar per atemptat contra els agents de l’autoritat i resistència i desobediència.

El fet va tenir lloc cap a les tres de la tarda del mateix dia 15 de febrer a la carretera C-66, al seu punt quilomètric 35, al terme municipal de Palol de Revardit (Pla de l'Estany), on els agents de trànsit van tenir coneixement que un vehicle s’havia accidentat amb una tanca, havia continuat la marxa fent esses i finalment s’havia aturat en aquell punt de la via.

Quan els mossos van arribar al lloc van identificar el conductor i van comprovar que li constava una privació vigent per conduir vehicles de motor. En voler fer les proves de detecció d’alcohol i drogues l’home va colpejar els agents i es va negar rotundament a fer cap prova.

Per aquest motiu els policies van detenir l’home que, després de ser detingut, encara va continuar agredint amb puntades de peu els mossos.

El detingut, que té antecedents, van passar el dia 16 de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.