Swatkins i Las Karamba se sumen a la 22a edició del Black Music Festival

El festival tanca el cartell que comptarà amb els ja anunciats Dee Dee Bridgewater i Catherine Russell

El Black Music Festival ha anunciat una vintena de concerts que tanquen la programació d'aquesta 22a edició, que es farà del 8 de febrer al 24 de març. Entre les novetats hi ha les actuacions del mestre del talkbox Swatkins que faran de teloners a Scary Pockets en el concert que farà el festival a la sala Apolo de Barcelona en l'estrena de l'edició.

Els organitzadors han anunciat que Las Karamba actuaran en el Black Music Pícnic que es farà al parc del Migdia. En ell també hi participaran Dj Dadaa i Lali Begood, a part de la Black Music Big Band. Tots aquests artistes se sumen els ja anunciats prèviament com ara Dee Dee Bridgewater i Catherine Russell.

El 8 de febrer el Black Music Festival arrencarà la 22a edició amb un concert a la sala Apolo de Barcelona. En ell hi actuarà Scary Pockets i de teloners tindran Swatikns, que arribarà a Catalunya amb la seva banda The Positive Agenda. A la sala de la Mirona de Salt (Gironès) hi actuaran els gironins BigBlack Rhino i també hi haurà Sergi Estella, que mostrarà al públic tots els instruments que fabrica amb objectes quotidians.

A més, el cartell del festival també incorpora noms del reggae i l'ska, com ara les barcelonines Les Testarudes la nit del concert de Dr. Calypso. El festival de música negra ha anunciat el concert del guitarrista barceloní Gnaposs i l'italià Giacomo Turra & The Funky Minutes a la Mirona.

Per altra banda, el Black Music Pícnic comptarà amb les actuacions de Las Karamba i Dj Dadaa. També pujaran a l'escenari del parc del Migdia Lali Begood i la Black Music Big Band. Al parc Central es repetirà la jornada 'Hip Hop al parc' amb artistes com ara EMÉ, Poor Tràmit o Elane.