El jutjat deixa en llibertat els tres detinguts per la baralla i les destrosses davant de Platea

Per a un d'ells s'ha acordat la prohibició de comunicar-se amb els vigilants i una ordre d'allunyament del local

El jutjat d'instrucció 1 de Girona ha deixat en llibertat provisional els tres detinguts per la baralla i les destrosses a l'exterior de la discoteca Platea de Girona. Els arrestats són un jove de 24 anys i dos homes de 31, tots ells amb múltiples antecedents.

Dissabte a la matinada, després que els vigilants els deneguessin l'accés al local, van enfrontar-se amb ells amb objectes metàl·lics, van buidar extintors i van intentar encastar un cotxe contra l'entrada.

La causa contra ells està oberta pels delictes de lesions, amenaces i danys. Els tres detinguts s'hauran de presentar davant el jutjat quan se'ls requereixi. A un d'ells se li prohibeix comunicar-se amb les víctimes i se li ha imposat una ordre d'allunyament de la discoteca.

L'enfrontament contra el personal de seguretat del Platea va tenir lloc cap a les tres de la matinada d'aquest dissabte passat. Després que els vigilants deneguessin l'accés als tres homes, i com es pot veure en vídeos que circulaven per xarxes, els detinguts van enfrontar-se a ells amb objectes metàl·lics, van danyar el cotxe d'un dels controladors de la discoteca, van buidar extintors i van intentar encastar un seu vehicle contra l'entrada del local.

Després que el local presentés denúncia, els Mossos d'Esquadra els van detenir. Els tres homes tenen 24 i 31 anys. La policia els atribuïa delictes de danys i lesions lleus. A més, a un dels homes de 31 anys, a qui se'l considerava l'instigador de la baralla, també l'acusaven de danys amb encastament d'un vehicle i amenaces.

Aquest dimecres, els arrestats han passat a disposició del jutjat d'instrucció 1 de Girona, que és qui estava de guàrdia en el moment dels fets. Tots ells han quedat en llibertat provisional, i s'hauran de presentar davant del jutjat sempre que se'ls requereixi.

A més, per a un d'ells s'ha acordat la prohibició de comunicar-se amb les víctimes i se li ha imposat una ordre d'allunyament del Platea. Segons informa el TSJC, la causa està oberta per lesions, amenaces i danys.