Girona reforçarà la coordinació policial arran de la baralla davant una discoteca

L'alcalde, Lluc Salellas, qualifica la batussa de "reprovable"

L'alcalde de Girona, Lluc Salellas, ha reaccionat a la baralla que es va produir a l'entrada de la discoteca Platea de Girona a través del seu compte institucional a la xarxa social X. El batlle ha qualificat la batussa entre uns joves i els membres de seguretat del local de ser "reprovable".

Fruit d'això, Salellas ha avançat que des del consistori incrementaran la coordinació entre els agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal per evitar que es repeteixin incidents semblants als de la passada nit.

Segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra, l'enfrontament del grup contra el personal de seguretat del local va tenir lloc entorn de les tres de la matinada de dissabte, després que els deneguessin l'accés.

Tal com es pot veure en els vídeos que circulen, el grup va carregar contra la porta de la discoteca amb objectes metàl·lics i, fins i tot, ha aixafat el vidre frontal d'un vehicle que circulava pel carrer. L'incident va deixar un ferit lleu amb una contusió, que no va requerir atenció mèdica. De moment, no consten denúncies per cap de les dues bandes.

En un altre vídeo, es pot veure també com tres membres del personal de seguretat del local intenten evitar amb porres que la desena d'atacants hi accedeixin.

Els Mossos han informat que es tracta d'un grup reincident, motiu pel qual se'ls hauria negat l'accés a la discoteca.