La Guàrdia Urbana de Figueres abat a trets un home que els ha disparat amb una escopeta

L'individu, que ha mort poc després, ha obert foc contra la casa familiar de l'excunyada i la neboda

La Guàrdia Urbana de Figueres (Alt Empordà) ha abatut a trets un home que s'ha presentat aquest vespre a casa de l'excunyada i la neboda amb una escopeta. Els fets han passat cap a les vuit del vespre al domicili familiar situat al carrer Indiquetes, a la zona de l'Aigüeta.

Segons fonts municipals, l'individu, de 71 anys, ha amenaçat les dues dones, que s'han refugiat a l'interior de l'habitatge, i ha obert foc. Un cop dins han trucat una veïna, que és agent de la Guàrdia Urbana i que els ha donat instruccions i ha avisat la policia.

Quan els agents s'hi han personat, l'home els ha disparat i la Guàrdia Urbana ha respost amb diversos trets. L'agressor tenia diverses ferides a la cama i al tòrax. Tot i que l'han intentar reanimar, ha mort cap a les onze de la nit a l'hospital de Figueres.

Cap agent ha resultat ferit però s'han trobat diversos casquets a la zona i també a la casa, on els trets han trencat la finestra del menjador.

Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que estan revisant la zona i que s'han fet càrrec de la investigació.