Detenen un lladre multireincident a Palafrugell després d'emportar-se 300 euros d'un bar

L'home acumula una cinquantena d'antecedents

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 53 anys per haver robat 300 euros d'un bar de Palafrugell (Baix Empordà) tal com avança l'agència EFE. Els fets es van produir el dissabte a la nit, quan es va emportar la caixa d'un local de la plaça Nova.

Els Mossos l'han detingut aquest dimecres i després de passar a disposició judicial, està en llibertat a l'espera de judici. Aquesta és la cinquena vegada que el detenen des de principi d'any per furts, violació de domicili i amenaces.

A més, des de l'estiu l'home acumula diverses denúncies per furts en un supermercat i un robatori amb violència. Fonts policials asseguren que l'home acumula una cinquantena d'antecedents.

El mes de març l'home va ingressar a presó dos mesos per la quantitat de robatoris que acumulava i l'alarma social que havia generat al municipi. De fet, hi ha un comerç del centre on ha entrat a robar tres vegades en quatre mesos, provocant danys i emportant-se productes valorats en milers d'euros.

A principis d'any la Policia Nacional també el va detenir i la Unitat d'Estrangeria va intentar expulsar-lo de l'Estat.

Ara, després de l'últim robatori en el bar de la plaça Nova de Palafrugell, el jutge li ha retirat el passaport i l'obliga a presentar-se als jutjats cada quinze dies.