Els locals d'oci nocturn de Girona asseguren que no fan discriminacions

Fecasarm se sent molesta per la campanya de la CUP i diu que genera una "alarma social innecessària"

La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) ha mostrat el seu malestar davant la campanya iniciada per la CUP de Girona sota el nom "Tothom hi cap" on explicava que alguns locals de la ciutat podrien estar discriminant els seus clients ja sigui per raons d'ètnia o orientació sexual.

En aquest sentit l'associació apunta que les acusacions on són certes i que a més poden generar "no tan sols confusió sobre el dret d’admissió sinó també generar una alarma social innecessària i una presumpció de culpabilitat dels locals que realment no existeix", han explicat.

Fecasarm ha volgut recordar a la CUP que conjuntament amb l'Ajuntament de Girona i el Departament d’Interior de la Generalitat van executar l’any 2008 la campanya que portava per lema “Practica el Dret d’Admissió: La Nit en blanc, groc, negre o vermell... és nit igual”, l qual apunten "que sense generar cap tipus de malestar va tenir una gran acollida entre usuaris i empresaris del sector".

Finalment la federació convida a la formació independentista a "treballar plegats" per una nova campanya com la de 2008 però "amb un altre format que no generi confrontació i que sigui purament de conscienciació, per tal de millorar la situació d’aquesta problemàtica des d’una vessant positiva".