Un vehicle envesteix una dona durant una manifestació a Sant Climent Sescebes

Els ocupants del cotxe s'han identificat com a guàrdies civils

La protesta contra el parc eòlic marí de Roses que s'ha fet a Sant Climent Sescebes (Alt Empordà) ha tingut un moment de tensió. En un dels talls intermitents que han fet els concentrats, un vehicle no ha respectat l'acció i ha accelerat envestint una manifestant que ha caigut a terra, si bé sense conseqüències greus.

Segons relaten alguns testimonis, el cotxe s'ha aturat i el copilot s'ha intercanviat de posició amb el conductor i ha accelerat davant del tall dels manifestants. La majoria l'han pogut esquivar, però una dona ha caigut a terra després de rebre un petit cop.

Els Mossos, que controlaven la protesta que ha tingut lloc a la cruïlla de Mas Ullastre (encreuament de la GI-602 amb la GIV-6027 davant la base militar), han aturat de seguida al conductor i l'acompanyant que, segons els testimonis, s'han identificat com a guàrdies civils.

Pocs intents després han vist com marxava el turisme, mentre els Mossos s'han quedat a aixecar acta de l'incident i han ajudat la dona a recuperar-se.

Finalment, el cotxe ha acabat marxant.