El cap de Trànsit a Girona renuncia al càrrec

L'han enxampat circulant a 160km/h per l'autopista AP-7

El cap del Servei Català del Trànsit a Girona, Narcís Clé, ha presentat la renúncia al càrrec, segons ha explicat el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, després que els Mossos d'Esquadra l'hagin enxampat a 160 km/h per l'AP-7.

Segons ha avançat la Cadena Ser, Clé tornava de Barcelona amb un cotxe del Servei Català del Trànsit, on havia assistit a una reunió sobre un nou pla estratègic per millorar la seguretat en el trànsit i per reduir els accidents, quan els Mossos l'han aturat perquè superava en 40 km/h el límit permès en aquesta via.

Clé, que ocupa un càrrec de funcionari, ha presentat la seva renúncia al director del Servei Català del Trànsit, Joan Josep Isern, que li ha estat acceptada.

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha lamentat aquest dijous a la tarda, just abans d'un acte amb víctimes de trànsit, que Clé hagi comès aquest "error", cosa que l'afectat ha reconegut i, per això, ha presentat la seva renúncia, que ha estat acceptada tant per Isern com per Espadaler. Segons el conseller, Clé ha demostrat la seva "talla" i "honorabilitat" per haver reconegut i ser conscient que la velocitat a la que anava és "impròpia", i més encara per part d'un responsable del Servei Català de Trànsit. Per això, Espadaler ha mostrat el seu respecte per Clé, que portava al càrrec molts anys i que és funcionari de carrera.

Clé serà substituït properament seguint els procediments administratius establerts. A banda, es tramitarà la multa de trànsit.