El River Cafè de Girona pot tornar a obrir la terrassa

El jutjat ha acceptat les al·legacions presentades per Fecasarm

El Jutjat Contenciós Administratiu núm. 1 de Girona, mitjançant Interlocutòria dictada ahir, ha adoptat la mesura de suspensió de l’odre de precinte de les terrasses que ahir al migdia van ser precintades per Decret de l’Alcaldia dictat per l’Ajuntament de Girona, de les terrasses del River Cafè.
 
El Jutjat Contenciós ha adoptat la mesura sol·licitada pels serveis jurídics de la Fecasarm, al considerar que en el present cas concorren les circumstàncies d’especial urgència per a l’adopció de la mesura cautelar, estimant les al·legacions exposades en el sentit que la mesura de precinte acordada comportarà uns perjudicis "greus i irreparables". D’aquesta manera, la terrassa de l’establiment podrà seguir desenvolupant la seva activitat dins del nou horari fixat, fins a la vista judicial que es realitzarà el proper 2 de juliol, moment en el qual, es resoldrà sobre el manteniment de la suspensió del Decret dictat per l’Ajuntament.
 
Des de Fecasarm, valoren "molt positivament la resolució atès que la mateixa permet el desenvolupament de l’activitat de les terrasses afectades, i al seu torn, evita els greus perjudicis que hauria provocat mantenir la terrassa clausurada i precintada durant tot el cap de setmana, i durant tota una setmana com imposava l’Ajuntament. Esperem doncs, que la present resolució serveixi per a què l’Ajuntament reconsideri el contingut dels nous horaris aprovats i l’adopció de mesures tant contundents i restrictives dels drets dels empresaris, com són el precinte i clausura de les terrasses d’aquests establiments", han dit.