Els Bombers estabilitzen el foc a la nau de Vilobí després de més de 24 hores actiu

Hi seguiran treballant tota aquesta nit i demà esperen poder retirar la runa

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit aquesta tarda estabilitzar l'incendi a una nau industrial de fruita situada a Vilobí d'Onyar (Selva) que porta actiu des de fa més de 24 hores després d'iniciar-se ahir a les 13:32h.

Des del Cos expliquen que l'estructura a hores d'ara no és segura per a treballar en les tasques d'extinció des de dins i segueixen amb l'estratègia defensiva des de l'exterior. La nau seguirà cremant de forma controlada ja que hi ha molta runa que n'impossibilita apagar-ho.

Abans de retirar la runa caldrà que aquesta es refredi. Els Bombers expliquen que treballen amb la previsió de seguir treballant al llarg d'aquesta tarda i probablement tota la nit. De cares a demà dimecres esperen poder desenrunar i continuar remullant la industria on, ara per ara, hi segueixen treballant amb sis dotacions terrestres.

El foc es va iniciar en unes caixes de fusta i un tractor que van col·lapsar la coberta d'una de les dues ales. Els Bombers van centrar el seus esforços per evitar que el foc es desplaces a la segona ala de la nau, confinant-lo en aquell espai.

Per la seva banda Protecció Civil va recomanar als veïns de Vilobí d'Onyar confinar-se dins de casa seva per tal d'evitar intoxicacions per inhalació de monòxid de carboni.

No s'han registrat ferits.