Detinguts quatre joves per robar onze iPhones a les barraques de Girona

La Policia Municipal ha pogut recuperar els terminals i ara en busca els propietaris

La Policia Municipal de Girona ha detingut quatre joves per robar onze mòbils de la marca Apple i model iPhone. Sobre les 04:30 hores d'avui, quatre agents no uniformats realitzaven patrullatge preventiu fent rondes a peu, per la zona de barraques. Els nois estan acusats d'un suposat delicte de furt.

Els agents eren coneixedors que els dies anteriors s’havien denunciat una gran quantitat de furts de telèfons a la zona de concerts de la Copa. Durant la vigilància, els agents van observar a quatre nois que actuaven de manera sospitosa a les diferents barraques existents.

La seva actitud era vigilant, apropant-se a persones que estaven consumint i ballant, feien veure que demanaven consumició i finalment no demanaven, es canviaven de barraca sense cap tipus de sentit mentre un d’ells vigilava des de l’exterior, entre d'altres modus operandi.

En un moment determinat, els quatre joves van marxar del lloc de forma precipitada  i els agents desprès de fer seguiment i aturar-los, i un cop identificats amb les seves credencials policials, els van identificar i escorcollat, localitzant cinc aparells amagats en la entre cuixa del pantaló d’un dels detinguts i un altre aparell que portava un dels altres detinguts.

Durant l’escorcoll, un dels detinguts va intentar llençar una cartera que portava a l’interior un tiquet de pàrquing. Un cop consultades dades policials, el vehicle es trobava relacionat amb diversos fets delictius, motiu pel qual i un cop realitzat l’escorcoll, s'hi van localitzar cinc telèfons més d'alta gama en el seu interior.

Fetes gestions, s’han localitzat als propietaris de tres dels telèfons mòbils. Els altres, es segueix a l'espera que el recuperin dirigint-se a les dependències policials.