Lal'Ba presentarà el nou single, 'X una nit', a les Fires de Sant Narcís

El grup d'Olesa de Montserrat acaba de publicar també el seu primer àlbum

Lal'Ba, el trio musical d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) format per Alba Soler, Ferran López i Lluís Alcón, presentarà en concert aquest divendres a la nit el seu single que acaben de publicar: 'X una nit'.

Ho farà a l'escenari de La Copa per les Fires de Sant Narcís de Girona amb l'espectacle amb què tanca la gira d'aquest 2023. Segons Soler, la cançó que hi presenten parla de "l'empoderament femení en les relacions sexo-afectives" i ho fa a través d'influències del pop electrònic.

De nou, el tema està mesclat per Roger Rodés, qui és guanyador d'un Grammy llatí pel darrer disc de Nathy Peluso i qui també col·labora habitualment amb artistes com Shakira o Macaco.

El concert de Lal'Ba a Girona començarà aquest divendres a dos quarts d'onze de la nit a l'escenari de La Copa, on també tocaran Triquell i La Fúmiga. Davant dels assistents, els trio d'Olesa de Montserrat presentarà 'X una nit', el nou treball que acaben de llençar.

"És una cançó per aquelles nits en què surts de festa, et sents bé amb tu mateixa i vols menjar-te el món", explica Alba Soler. La integrant del grup detalla també que és "festiva, però més madura que les presentades anteriorment" i que "té referències d'estil pop electrònic, música dance i dels anys 90".

La gira, que el grup ha fet aquest 2023 i que finalitza amb aquest concert a les Fires de Sant Narcís de Girona, va començar a l'abril també a la capital gironina amb un espectacle que formava part de la programació del festival Strenes. Enguany, com a part de la gira, el grup ha actuat a festivals com el Cruilla, l'Acústica, l'Strenes, el Magnífic Fest Lleida o l'Empordà Music Festival, entre d'altres. La gira continuarà l'any que ve, quan està previst que s'estrenin més singles.

Recentment, el grup baixllobratenc ha publicat el seu primer disc: 'No hi ha dies dolents' (Promo Arts Music Records). El treball conté cançons del seu repertori com 'Abella Reina', 'Quan Arribi Lal'Ba' o 'Parella Imperfecta'.

Fires de Sant Narcís

Les Fires de Sant Narcís, que van començar el 27 d'octubre passat, acabaran aquest diumenge a les vuit del vespre amb el tradicional castell de focs. L'escenari de La Copa tancarà dissabte amb els concerts de Smoking Souls, Zoo i Auxili.