ICV demana a l’Ajuntament de Girona que 'es planti' amb el Fòrum Impulsa

Els ecosocialistes ho consideren un "espectacle" per a "fer la pilota a un Borbó"

El grup d'Iniciativa per Catalunya Verda (ICV) a l'Ajuntament de Girona ha reclamant a l'equip de govern que es planti i que "la majoria minoritària governant deixés de ser independentista de cap de setmana i monàrquica els dies laborables", ha remarcat el portaveu, Joan Olòriz.

En aquest sentit, la formació ecosocialista apunta que el Fòrum Impulsa és un  acte inaugurat per "un hereu a cap d'estat que s'ha d'amagar de la gent entre fortes mesures de seguretat, que ha de ser refugiat dels seus suposats súbdits  perquè no ho són i,  a més, és xiulat cada cop que apareix a la ciutat".

Olòriz explique que la Corona està tan aïllada de la realitat que ni tant sols s'han convidat als regidors de l'Ajuntament a l'esdeveniment. "Tot i que no hi he anat a cap de les sessions anteriors  suposo que volen evitar que em presenti amb un espantosa samarreta  o en lloc de saludar i baixar el cap, digués republicanes inconveniències!" ha remarcat Joan Olòriz. 

Amb tot, ICV destaca que els darrers mesos han aparegut publicades informacions que relacionen membres del patronat de la fundació amb el cas Noos i Iñaki Urdangarin, també membre de la família reial, unes informacions que encara no han estat esclarides ni refutades per cap de les persones que apareixen al sumari.