Els treballadors de l'escola Bambini de Girona desconvoquen la vaga

S'ha aconseguit evitar la retallada de la nòmina

La Secció Sindical de La Intersindical a l’Escola Montjuïc Girona International School (coneguda popularment com a Bambini) han decidit desconvocar la vaga programada pels dies 17, 18, 19 i 20 d’octubre després d’arribar a un acord amb l’empresa durant la mediació duta a terme el 13 d’octubre a la seu de la Inspecció Territorial de Treball de Girona.

L’empresa s’ha compromès a suspendre l’efectivitat de l’acord en la nòmina de setembre de la reducció d’un 27% de les retribucions signat amb la UGT el passat 3 d’octubre. L’empresa abonarà les deduccions de la nòmina de setembre a tots els treballadors.

També, accepta establir un calendari de reunions per revisar l’acord signat amb les Delegades de la UGT, on hi assistiran l’empresa, la representació unitària dels treballadors i la Secció Sindical de La Intersindical.

La Secció Sindical de La Intersindical han assegurat mostrar-se satisfets de l’acord "perquè els treballadors de l’empresa cobraran el mes de setembre el que pertoca per conveni i perquè reconeix a la Secció Sindical com a part amb la qual negociar".