El restaurant La Brutal de Girona seguirà obert malgrat la marxa de Marc Ribas

Els tres socis restants expliquen que estan estudiant canviar el nom del local

El restaurant La Brutal de Girona ha anunciat avui que es mantindrà obert malgrat la desvinculació del cuiner Marc Ribas que va anunciar setmanes enrere a través de les seves xarxes socials però que estudien canviar-li el nom, deixant enrere tot element que el pugui relacionar amb el mediàtic xef.

Els tres socis gironins del projecte lamenten que el popular cuiner donés a entendre que l'establiment tancava les portes amb la seva marxa i que aquest era un extrem que en cap moment "s'han plantejat".

No només això, expliquen que des de fa uns mesos es va "impulsar un gir" a la carta del restaurant "per encaminar-la cap a una oferta predominant de brasa catalana". Amb aquesta acció pretenen mantenir-se "fidels" als "valors del territori" mitjançant productes de proximitat i cuina catalana que havien destacat en la primera etapa de La Brutal, on les hamburgueses eren l'oferta principal del local.

Amb tot, els tres propietaris han agraït a Ribas el seu suport i assessorament gastronòmic durant el darrer any i asseguren que la seva marxa és "el principal canvi" d'un negoci que continua amb els mateixos propietaris, caps de cuina, sala i bloc professional.

"No tinc temps"

Marc Ribas va anunciar el passat 23 de setembre que deixava La Brutal per manca de temps. ""No puc ser a tot arreu i no puc ni vull fer les coses a mitges" explicava alhora que confessava la seva intenció de centrar-se amb "La Taverna del Ciri", l'establiment que té a Terrassa que és on "té ganes de gaudir i retrobar-se amb els fogons".

Ribas assegurava que és allà on hi té "la família, la feina de la TV i la possibilitat de complir els meus objectius com a cuiner". El xef deia que "La Brutal" ha tingut "molt d'èxit" i pronosticava que el proper negoci que ocupi el seu lloc "també en tindrà".

La marxa de Ribas va generar molt de rebombori a les xarxes, principalment de persones que havien visitat l'establiment i tenien sentiments enfrontats a l'hora de qualificar la qualitat de la carta amb el preu del menjar.