Marc Ribas tanca la Brutal de Girona 14 mesos després d'inaugurar

El mediàtic xef, tanmateix, diu que el restaurant ha estat "un èxit"

El restaurant La Brutal de Girona que va inaugurar l'1 de juliol de l'any passat tancarà les seves portes definitivament després que el seu propietari, el mediàtic xef Marc Ribas, ho ha anunciat a través de la seva compta d'Instagram.

El cuiner ha argumentat que el tancament ve motivat perquè no té prou temps per dedicar al seu negoci situat a la ciutat que el va veure néixer. "No puc ser a tot arreu i no puc ni vull fer les coses a mitges" explica alhora que confessa la seva intenció de centrar-se amb "La Taverna del Ciri", l'establiment que té a Terrassa que és on "té ganes de gaudir i retrobar-se amb els fogons".

Ribas assegura que és allà on hi té "la família, la feina de la TV i la possibilitat de complir els meus objectius com a cuiner". El xef diu que "La Brutal" ha tingut "molt d'èxit" i pronostica que el proper negoci que ocupi el seu lloc "també en tindrà".

Tanmateix el seu establiment havia rebut ressenyes de tots colors des de la seva inauguració amb opinions molt dispars sobre la qualitat del menjar i l'elevat preu de les hamburgueses d'una mitjana de 14 euros.

Al portal TripAdvisor ha acumulat una puntuació de 3,5 sobre 5 i es troba en la posició 252 dels 389 restaurants existents a Girona.