Detingut per apunyalar l'empleat d'una botiga de telefonia a Blanes

La Policia Local el van reduir utilitzant la pistola Taser

Agents de la Policia Local de Blanes (Selva) ha detingut un home de 44 anys i veí de la ciutat, acusat d'un presumpte delicte de lesions després d'apunyalar el treballador d'una botiga de telefonia del municipi.

Els fets van tenir lloc el dimecres al migdia a un establiment situat al carrer Muralla. L'agressor va entrar a la botiga i va demanar un duplicat de la targeta SIM. L'empleat li va explicar els passos que havia de seguir per aconseguir-la però això no va agradar massa al client.

Mostra d'això és que va treure un punyal i, després d'amenaçar un empleat i una empleada brandint l'arma, va anar cap al primer i el va apunyalar fins a cinc vegades a les costelles, la mà i al glutis segons ha narrat Diari de Girona.

Quan la patrulla de la Policia Local va arribar a la botiga l'agressor ja havia marxat mentre que la víctima, de 32 anys, va ser traslladat per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital de Blanes.

Els agents per la seva banda van iniciar una cerca de l'agressor fins que el van interceptar. Davant la resistència que va oposar l'home de 44 anys, els agents es van veure obligats a reduir-lo utilitzant la pistola Taser.

Un dels policies també va patir lesions fruit de la resistència del detingut que va ser entregat als Mossos d'Esquadra.