Girona activarà les zones verdes de la Devesa-Guell i les Pedreres a l'octubre

Descarrega aquí els plànols amb les noves zones d'aparcament

L'Ajuntament de Girona ha informat que les noves zones verdes d’aparcament dels barris de Devesa-Güell i les Pedreres entraran en funcionament la primera setmana d’octubre. Actualment, s’estan fent els treballs de pintat, col·locació de la senyalització i adequació dels espais que albergaran les noves places de pàrquing per a les persones residents a la zona.

A més, aquestes noves zones regulades inclouran un major àmbit de veïns i veïnes que tindran la condició de persones residents.

Per un costat, en l’àmbit de Devesa-Güell, s’ampliarà als veïns i veïnes del barri del Mercadal, que no té aparcament en superfície, i, per altre costat, en el cas de Les Pedreres, s’ampliarà a tot el barri de Carme-Vista Alegre.

Alguns dels nous vials que s’afegiran a la zona verda actual del barri de la Devesa-Güell són el carrer de Joaquim Vayreda o el carrer de Figuerola.

A la zona verda de Les Pedrers s’hi afegirà el parc de Vista Alegre i el seu entorn. També es faran noves zones d’estacionament regulat de zona blava en un tram del carrer del Carme, el carrer del Riu Onyar i el carrer de l’Olivera.