Clou el segon Summerfest Cerdanya que perd un 8,6% de públic respecte l'any passat

S'han celebrat deu concerts i aplegat 16.470 assistents

La segona edició del festival Summerfest Cerdanya que se celebra al Camí de Sant Marc de Puigcerdà de la mà de Clipper's Live ha registrat unes xifres de 16.470 assistents al llarg dels deu concerts programats amb una ocupació del 76% i tres 'sold out'.

Aquestes xifres són pitjors que les aconseguides durant la primera edició del certamen quan aleshores, amb només set concerts, es van concentrar 18.013 persones, el que suposa un descens de públic del 8,6%.

El president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, s'ha mostrat “molt satisfet per l’acollida que el festival ha experimentat enguany" i ha explicat que continuen treballant "amb entusiasme" per a assegurar que el festival "continuï sent el lloc de trobada per a la gent de la zona en les pròximes edicions”.

El certamen, que s'ha celebrat del 17 al 25 d'agost, ha aplegat artistes com David Bisbal, Taburete, Ara Malikian, Pablo López, God Save the Queen, Rosario, Els Amics de les Arts, Miki Núñez i Dàmaris Gelabert.

Aquesta no és però l'única "punxada" de la promotora musical que també ha organitzat la primera edició del White Summer a Palamós (Baix Empordà) i que no ha aconseguit igualar les xifres registrades quan es feia a Pals, registrant la meitat de públic que aleshores.