La primera edició del Summerfest Cerdanya clou amb 18.013 assistents

S'han regsitrat tres sold out a El Pot Petit, Dani Martín i Taburete

El festival Summerfest Cerdanya ha tancat aquesta nit a Puigcerdà la seva primera edició amb 18.013 assistents. El festival ha realitzat un total de set concerts, tres dels quals han penjat el cartell de sold out (El Pot Petit, Dani Martín i Taburete), i ha acollit vuit dies d’un espai Village obert a tothom i amb múltiples activitats.

Per l’escenari principal del Summerfest Cerdanya han desfilat artistes de la talla d’Antonio Orozco, Nil Moliner, El Pot Petit, Dani Martín, Lola Índigo i Sergio Dalma. En total, el festival ha ofert set actuacions d’artistes nacionals de referència, que han conformat un cartell variat, eclèctic i de primer nivell amb l’objectiu de crear una cita imprescindible de l’estiu a la zona de la Cerdanya.

A banda dels concerts, el festival ha presentat un Village organitzat i dissenyat per Tipis Cerdanya on, tant els dies de concert com els vuit dies restants el públic ha pogut gaudir, entre les 17:00h i les 02:00h, d’una àmplia programació de tallers i activitats, una zona market amb més de 70 expositors locals i un escenari amb monòlegs i música en directe d’artistes i DJs emergents, com Jxta Martin, Cece June o Agüita con Sal. A més, el Village del Summerfest Cerdanya ha comptat amb una oferta gastronòmica variada i de primera qualitat de la mà de Cal Blay Food Lovers.

L’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, ha indicat que “aquesta primera edició ha estat un èxit i és una aposta a llarg termini, perquè el Summerfest Cerdanya té voluntat de continuïtat”. “Es tracta d’una proposta cultural i lúdica potent, en plena temporada turística d’estiu, que ha portat grans concerts i artistes a Puigcerdà”, ha afegit. L’alcalde també ha destacat que “la resposta per part del públic ha estat molt positiva”.

Per la seva banda, el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha explicat que “portàvem temps treballant amb molta il·lusió en aquest projecte i per fi hem pogut fer-lo realitat. Estem molt contents per haver complert aquest objectiu, i per la gran acceptació i acollida que ha tingut el festival, amb una xifra d’assistència que supera les 18.000 persones i un total de 3 concerts sold out. Continuem treballant amb entusiasme perquè el Summerfest Cerdanya segueixi sent el punt de reunió per la gent de la zona en les properes edicions”. Guiu també ha volgut agrair “l’esforç de tot l’equip implicat en la realització del festival, així com el suport i la confiança de CaixaBank i del conjunt de patrocinadors que ens han acompanyat i han fet possible el Summerfest Cerdanya. També, per suposat, a l’Ajuntament de Puigcerdà i a tots els veïns de la zona per la seva col·laboració”.