Atrapen un veí de Llagostera que es dedicava a vendre cocaïna

Els Mossos d'Esquadra el van enxampar durant un dels controls que fan per prevenir assalts violents al municipi

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Llagostera (Gironès) que es dedicava a vendre cocaïna a dins del seu cotxe. Els agents el van enxampar durant un dels controls rutinaris que fan per prevenir assalts violents al municipi. Els mossos van veure com el sospitós, que té 38 anys, aparcava el seu vehicle en un pàrquing i es quedava esperant pacientment a l'interior.

Poc després, els agents van poder presenciar l'intercanvi de droga entre el camell i un dels seus clients, qui li va pagar 40 euros per obtenir un embolcall de cocaïna. Els mossos van detenir l'individu al mateix lloc per un delicte contra la salut pública. Amagades a la guantera del cotxe, li van trobar paperines per embolicar droga.

La detenció va tenir lloc a principis de la setmana passada. Cap a un quart de vuit del vespre, els Mossos d'Esquadra estaven fent un control a Llagostera, dels que s'han muntat els últims dies per prevenir assalts violents. Aleshores, van veure com un individu aparcava el seu cotxe en un aparcament i es quedava esperant pacientment a l'interior del vehicle.


Com que els va semblar sospitós, els agents es van fixar més en el cotxe. De seguida, van veure que el seu conductor solia estar relacionat amb la venda de droga i, per això, no li van treure l'ull de sobre. No els va caldre esperar gaire (tan sols uns cinc minuts) per confirmar les seves sospites.

Els mossos van veure com un home s'acostava al cotxe, hi entrava i s'asseia al seient de l'acompanyant. El sospitós li va donar un paquet embolicat amb plàstic i l'altre li va entregar dos bitllets de 20 euros. Després de presenciar l'intercanvi de droga, els agents van identificar i escorcollar tant el camell com el seu client.

A aquest darrer li van trobar, amagada entre la roba, la paperina de droga que feia pocs minuts que havia comprat. Pel què fa al sospitós, els mossos van trobar-li els dos bitllets de 20 euros amb els quals l'altre home li havia pagat la cocaïna. A més, a dins la guantera del cotxe, els Mossos d'Esquadra van localitzar diverses bossetes de plàstic preparades per embolicar droga.

Els agents van detenir el camell per un delicte contra la salut pública. L'home, de 38 anys, és de procedència marroquina i viu a Llagostera mateix. El detingut, que té antecedents, ja ha passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona i ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar.