L'incendi en un apartament de Lloret deixa cinc persones ferides

Els Bombers han activat set dotacions per extingir les flames

L'incendi en un apartament de Lloret de Mar (Selva) aquest matí ha deixat un balanç total de cinc persones ferides menys greus segons ha informat el cos dels Bombers de la Generalitat.

L'avís al 112 ha tingut lloc a les 09:19h alertant-los del foc en un habitatge que afectava una zona d'apartaments situada al carrer Pare Claret. Fins al lloc s'hi han desplaçat set dotacions formades per una autoescala, quatre camions d'aigua i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament, treballant-hi un total de 18 efectius.

L'edifici consta d'una planta baixa i quatre d'alçada. El foc estava desenvolupat a la planta baixa i ha afectat els llits d'una de les habitacions i part de l'habitatge. La resta del bloc s'ha vist afectada pel fum i algunes de les persones que hi residien han sortit pel seu propi peu. Els efectius han fet servir l'autoescala per evacuar dues persones de la segona planta.

Els Bombers han donat per extingit el foc a les 09:42h i han fet revisió i ventilació de l'edifici. Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), s'han vist afectades cinc persones que han resultat ferides menys greus. Totes elles han set evacuades als hospitals de Blanes i Calella.

Un cop finalitzades les tasques de Bombers, el servei ha quedat en custòdia del Cos de Mossos d’Esquadra.

Fins al lloc s'hi ha desplaçat tres ambulàncies del SEM, dues patrulles de Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local.