Dos detinguts i desmantellats dos punts de venda de droga a Salt

Als pisos s’hi va localitzar marihuana preparada per vendre i armes

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la  Comissaria de Girona amb la col·laboració de la Policia Local de Salt van detenir ahir dos homes, de 27 i 34 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Al segon detingut se’l deté també per un delicte de defraudació de fluid elèctric i un delicte de tinença d’armes.

Mesos enrere la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria va tenir coneixement que en un bloc del barri Grup Sant Jaume de la població de Salt, hi podria existir un punt de venda de substàncies estupefaents.

Amb aquesta informació es va iniciar una investigació amb la col·laboració de la policia local i un cop obtinguts els indicis necessaris es va demanar una autorització judicial per accedir a l’habitatge.

Ahir al matí es van dur a terme dues entrades per part de la Unitat d’Investigació de Girona juntament amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona i la Policia Local del municipi

Es van escorcollar totes les estances dels pisos esmentats i es va localitzar 380gr de marihuana, 150gr d’haixix, bàscules de precisió, bosses d’auto precinte i bosses retallades preparades per fer dosis, quaderns amb anotacions de compradors i imports, dues defenses extensibles, un matxet, un esprai de 500cl d’autodefensa, una pistola detonadora amb munició i quatre cartutxos d’escopeta.

Davant d’aquests fets, es van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, tinença il·lícita d’armes i defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts, amb antecedents, passaran a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.