Tres ferits durant una baralla a l'exterior d'una discoteca de Girona

Els Mossos han obert una investigació i encara no hi ha detinguts

Agents dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació després de produir-se una una agressió a l'exterior d'una discoteca de Girona ubicada a tocar el passeig Canalejas on tres persones van resultar ferides de diversa consideració.

Els fets van tenir lloc durant la matinada de dissabte passat entorn les 4:00h quan un vigilant del local va intentar expulsar un grup de persones fora de l'establiment i va ser agredit pel darrera amb un objecte contundent.

En el fragor de la baralla una dona que es trobava a l'entrada de la discoteca també va acabar ferida i requerir de punts de sutura a la cara al rebre l'impacte d'un altre objecte.

Segons relata Diari de Girona, l'autor de les agressions -que també estava ferit- va ser enxampat més tard pel vigilant que el va entregar a la Policia Municipal desplaçada fins allà.

També s'hi van apropar diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que van traslladar el suposat agressor fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els altres dos es van desplaçar a peu fins al Santa Caterina de Salt.

Per la seva banda els Mossos d'Esquadra van obrir diligències i iniciar una investigació per tal d'esclarir els fets. A hores d'ara no s'ha produït cap detenció.