Queixes per ''sorolls recurrents'' a ''hores intempestives'' a la plaça Llibertat de Salt

El PSC portarà la problemàtica al proper ple municipal

Membres del grup municipal del PSC de Salt (Gironès) , s'han reunit amb veïns de la Plaça Llibertat per escoltar les seves preocupacions respecte als sorolls recurrents que pertorben la tranquil·litat de la zona a hores intempestives.

Malgrat les denúncies formulades a la policia i a l'Ajuntament, fins ara no s'han pres mesures efectives per abordar aquesta problemàtica segons assenyalen els socialistes.

Els veïns han expressat la seva frustració pel deteriorament de la qualitat de vida, perjudicant el seu benestar i descans. Davant d'aquesta situació, els regidors del PSC de Salt han manifestat el seu compromís en donar suport als veïns afectats i traslladar les queixes al Ple Municipal amb la finalitat d'instar l'alcalde i les autoritats pertinents a prendre accions concretes per enfrontar aquesta qüestió.

"És essencial garantir la convivència i el benestar de tots els ciutadans. Com a regidors del PSC de Salt, assumim la responsabilitat de defensar els interessos de la nostra comunitat i exigir solucions per a aquesta problemàtica urgent", va afirmar Joan Martín.

El PSC de Salt insta a l'Ajuntament a considerar mesures que afavoreixin la prevenció i control del soroll nocturn, així com l'aplicació de sancions als infractors, en cas que sigui necessari.

A més, es proposarà la implementació d'un diàleg obert amb totes les parts implicades per aconseguir un entorn més habitable per a la ciutadania. El partit destaca la importància de la col·laboració i la participació activa dels veïns en aquesta qüestió, a fi de construir conjuntament solucions efectives i duradores per a aquesta problemàtica.

Es preveu que aquesta queixa serà presentada al ple en una propera sessió per tal d'abordar la situació de manera transparent i responsable.

El PSC de Salt reafirma el seu compromís amb la defensa dels drets i interessos de tots els ciutadans, treballant en la cerca d'un entorn més respectuós i harmoniós per a la convivència. Es mantindran informades aquestes parts interessades sobre els desenvolupaments futurs respecte a aquesta qüestió.