El temporal provoca la caiguda de diversos arbres a Sant Joan les Fonts

També a Besalú alguns van ser arrencats pel fort vent

L'episodi de pluges i vent que ahir van creuar la demarcació de Girona van ser especialment virulents a la Garrotxa, on alguns nuclis de Sant Joan les Fonts van quedar afectats.

D'una banda, a l'entrada del polígon de Begudà, un pal de formigó d'una línia elèctrica ha cedit per la força del vent. Ràpidament s'ha avisat als mossos d'esquadra, que han tallat la circulació a la via afectada, i a la companyia elèctrica, que aquest matí enviarà els tècnics per arreglar els desperfectes.

La força del vent, que ha deixat registres de fins a 75 km/h, ha fet un caure també un arbre a l'entrada de la urbanització de la Roureda, a la Canya. La brigada municipal ha començat les tasques per retirar-lo a primera hora del matí, ja que bloquejava un dels carrils d'accés a la zona.

El vent també ha causat danys a altres indrets del municipi, com uns arbres caiguts a la pujada davant de l’església que porta a les escoles o a la carretera vella de Bianya. L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts està fent un recompte dels danys i ja ha iniciat els treballs per anar restablint la normalitat a tota la població.

A d'altres municipis com ara Besalú l'efecte del vent també es va fer notar i van caure alguns arbres de petites dimensions al llarg de la vila comtal.