L'exparella de la jove trobada morta a Girona és qui l'hauria lligat i escanyat

El noi, que ha confessat el crim, ja es troba detingut

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'exparella de la noia de 27 anys que aquest dijous a la tarda ha estat trobada morta al tercer primera del número 11 del carrer Bilbao de Girona. Fonts de la investigació han explicat a aquest diari que el detingut i la noia havien mantingut una relació curta.

També han indicat que el cadàver estava lligat i que la noia hauria mort escanyada. El noi ha confessat el crim. Segons han informat els Mossos, els fets han tingut lloc cap a un quart de sis de la tarda. A aquella hora el cos policial ha rebut un avís que informava de la troballa del cadàver.

Diverses dotacions policials s'han desplaçat al lloc dels fets, així com efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han confirmat la mort.

Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat un equip del Sistema d'Emergències Mèdiques amb una psicòloga que ha atès als familiars de la víctima.

En les primeres informacions que han transcendit ja s'apuntava a una mort violenta, i s'explica que membres de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra havien obert una investigació per esclarir els fets i identificar els autors.

Condemna de Lluc Salellas

Per la seva banda l'alcalde de Girona, Lluc Salellas, ha publicat una piulada on assegura sentir-se "consternat" per l'assassinat de la jove veïna de Girona.

El batlle ha convocat un minut de silenci demà a la plaça del Vi a les 11:30h com a mostra de rebuig d'aquest nou crim masclista.