Troben una jove de 27 anys morta en un pis de Girona

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació

ACTUALITZAT 21:06h | Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona (RPG) investiguen la mort d’una dona de 27 anys a la capital del Gironès.

Els fets han succeït pels volts de les 17:20 hores, després de rebre un avís el que s’informava que hi podria haver una dona morta en un pis a Girona situat al número 11 del carrer Bilbao al barri de Sant Narcís.

Diverses dotacions policials s'han desplaçat al lloc dels fets i també el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), on han trobat el cos de la jove que presentava signes de violència i han confirmat la mort.

La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets i identificar els autors. Amb tot, hores més tard l'exparella de la jove s'ha entregat als Mossos d'Esquadra i ha confessat el crim.

Condemna de Lluc Salellas

Per la seva banda l'alcalde de Girona, Lluc Salellas, ha publicat una piulada on assegura que el govern municipal està "consternat" per "l'assassinat de la jove veïna" de Girona.

El batlle espera que els Mossos esclareixin els motius "ben aviat" i ha convocat un minut de silenci demà a la plaça del Vi a les 11:30h