La Copa tindrà 19 barraques per les Fires de Girona, dues més que l'any passat

Estaran obertes durant deu dies, del 27 d'octubre al 5 de novembre

Les Fires de Sant Narcís de Girona tindran lloc enguany del 27 d’octubre al 5 de novembre. L’Ajuntament de Girona està treballant en el programa de la festa major. Aquest vespre ha tingut lloc a l’Hotel Inform el sorteig per establir quines entitats comptaran amb una barraca durant els dies de concert a l’esplanada de la Copa.

"Des del govern de Girona estem treballant des de fa mesos en l’organització de la celebració de les Fires de Sant Narcís 2023”, assegura el tinent d'alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, que remarca la importància "del treball conjunt amb la Comissió de la Copa per tirar endavant actes com les barraques que són tan importants per les entitats i les associacions, com també pel conjunt de les Fires".

Enguany, un total de 19 entitats comptaran amb una barraca per vendre entrepans i begudes. Es tracta de dos punts més que l’any passat.

Les barraques d’aquestes fires estaran obertes durant 10 dies. El primer cap de setmana, el divendres, dissabte i diumenge, 27, 28 i 29 d’octubre, podran estar operatives fins a les cinc de la matinada. Cal tenir en compte que el dilluns 30 d’octubre és festa a la ciutat de Girona, ja que Sant Narcís cau en un diumenge. Aquest dia, dilluns, les barraques hauran de tancar a les dotze de la nit.

El dimarts 31 d’octubre també hi haurà concerts a l’esplanada de la Copa, ja que l’endemà, el dia 1 de novembre, és festiu, i, per tant, les barraques podran estar obertes fins a les cinc de la matinada. El dimecres 1 de novembre tancaran a les dotze de la nit.

El segon cap de setmana, del dijous 2 de novembre al dissabte 4 de novembre, les barraques estaran obertes fins a les cinc de la matinada. I, finalment, el diumenge 5 de novembre hauran de tancar a les dotze de la nit.