Sebastián Yatra exhaureix les entrades a Cap Roig en la presentació del seu tercer àlbum

Ho ha fet amb una posada en escena enèrgica acompanyat de ballarins i també moments en acústic

L'artista colombià Sebastián Yatra ha omplert aquest diumenge el festival Jardins Cap Roig exhaurint les més de 2.000 entrades que s'havien posat a la venda. El concert ha començat amb gairebé mitja hora de retard als volts de dos quarts d'onze de la nit.

Ho ha fet amb 'Pareja del Año', una cançó de l'últim disc de l'artista: Dharma. Yatra ha anat entrellaçant durant l'espectacle cançons noves amb altres dels seus hits anteriors.

L'espectacle del cantant a Calella de Palafrugell forma part de la gira de l'artista per presentar el que és el seu tercer àlbum, Dharma, que va començar a l'abril. Yatra ofereix un concert enèrgic amb una banda de músics sobre l'escenari i un cos de ball, format per dues ballarines i dos ballarins, que l'ha acompanyat al principi i al final de l'espectacle.

Entremig, l'artista ha interpretat dues cançons en acústic: 'Cristina' i 'Un año'. A més, també ha tocat el piano en directe amb 'Vuelve' i 'Devuélveme El Corazón'. Sebastián Yatra s'ha acostat al públic de primera fila en més d'una ocasió per donar-los la mà i, fins i tot, s'ha passejat durant la interpretació de 'Básicamente' entre els assistents i els ha deixat cantar part de la tonada.

Vestit de negre amb brodats platejats als pantalons, el colombià ha cantat als jardins de Cap Roig en català un part del seu hit 'Un any', que va traduir el 2020 per participar en el disc de La Marató de TV3. El seu equip de ballarins l'ha acompanyat també amb una vestimenta negra amb decoracions platejades i brillants a conjunt.

Sebastián Yatra ha tancat el concert a Cap Roig amb l'esperada 'Tacones Rojos' i no ha fet cap bis, tot i la insistència del públic que no en tenia prou. La penúltima cançó ha estat 'Vagabundo' que el colombià ha volgut dedicar al tenista Carlos Alcaraz que aquest diumenge s'ha proclamat campió del torneig britànic Wimbeldon. Segons ha dit Yatra, abans de gravar-li un vídeo amb el mòbil mentre tot el públic onejava les llanternes, aquesta és la cançó d'estiu preferida de l'esportista murcià.

El concert de Yatra a Calella de Palafrugell ha durat poc més d'una hora. Entre els assistents hi havia la seva parella, Aitana, que ha entrat una mica després de l'inici i ha abandonat la graderia just abans que comences la interpretació de 'Tacones Rojos', entre crits del públic que l'ha vist mentre marxava.