El festival Jardins de Cap Roig ja ha venut el 78% de l'aforament total

Rod Steward dona el tret de sortida aquest divendres

Quan falten dos dies perquè comenci a sonar la música, el festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Baix Empordà) ja ha venut 37.952 entrades per als diferents espectacles que formen la programació de la 23a edició. Són, segons informen en un comunicat, el 78% de l'aforament total.

El festival, organitzat pel Grup Clipper's amb l'impuls de CaixaBank, ha programat 23 concerts per a aquest estiu a Calella de Palafrugell (Baix Empordà), sis dels quals ja han exharuit entrades. Cap Roig comença aquest divendres amb l'actuació de la llegenda del rock britànic Rod Stewart, mentre que la cloenda serà el 19 d'agost i anirà a càrrec del cantant David Bisbal, que celebrarà vint anys de carrera sobre l'escenari.

Juli Guiu, president del Grup Clipper's i director del Cap Roig Festival, ha afirmat que estan "enormement complaguts" de poder començar l'espectacle amb el 78% de les entrades venudes i amb "molt bones perspectives" d'esgotar localitats a la majoria de les sessions.

"Un any més, aquestes xifres reflecteixen la confiança i l'entusiasme del públic per tornar a Cap Roig i gaudir d'unes nits d'estiu excepcionals. Cada any afrontem el desafiament d'oferir un festival de prestigi, divers i sostenible i estem molt orgullosos de l'alta qualitat artística que presenta el programa d'enguany, que reuneix a destacades estrelles tant a nivell internacional com nacional a l'escenari de Cap Roig", ha remarcat Guiu. El director també subratlla que una altra de les potes de la programació són els espectacles per a tota la família a través de Cap Roig Mini.

A dos dies de la inauguració del Cap Roig Festival, el públic encara pot adquirir les últimes entrades per als concerts d'Ara Malikian (15 de juliol), Els Amics de les Arts (22 de juliol), Damien Rice (28 de juliol), Pablo López (29 de juliol), Mika (30 de juliol), Pablo Alborán (31 de juliol), Stay Homas (1 d'agost), Simply Red (2 d'agost), Taburete (4 d'agost), Sílvia Pérez Cruz (6 de agosto), Els Catarres (9 de agosto), Dàmaris Gelabert (11 d'gost), Luz Casal (12 d'agost), Manuel Carrasco (14 d'agost), De Simba a Kiara – El tribut al Rei Lleó (15 d'agost), Vanesa Martín (17 d'agost) i Juan Diego Flórez (18 d'agost).

Els concerts que ja han exhaurit les seves entrades de forma anticipada són Rod Stewart (14 de juliol), Sebastian Yatra (16 de juliol), Norah Jones (21 de juliol), Joan Dausà (5 d'agost), Lola Índigo (7 d'agost) i David Bisbal (19 d'agost).