Mor ofegat un home de 65 anys a la platja de l'Estartit

Els socorristes i el SEM l'han intentat reanimar sense èxit

Un home de 65 anys ha mort ofegat aquest matí mentre es banyava a la platja d’Estartit, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 13:30h per part del servei de socorrisme de la platja, indicant que havien tret de l’aigua un home inconscient i que es trobava a la sorra, tot i que alguns testimonis sense verificar parlen de que l'han dut al port.

Un cop allà, els socorristes li han començat a fer les maniobres de reanimació fins a l’arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que ha mobilitzat fins al lloc una ambulància i un helicòpter medicalitzat, que han seguit amb la reanimació cardiopulmonar sense èxit.

Els Mossos d’Esquadra s'hi han desplaçat amb una patrulla, i la Guàrdia Civil també s’ha desplaçat a la zona i serà qui s’encarregarà de les diligències. En el moment de l’incident hi havia servei de socorrisme a la platja i onejava la bandera groga per estat de la mar.

La d’avui és la quarta mort a les platges aquest cap de setmana, la tercera a la Costa Brava després de les morts d'ahir a Roses i Empuriabrava, i la desena víctima mortal en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre).