Mor ofegat un home de 60 anys a la Rubina de Castelló d'Empúries

És la segona víctima mortal d'avui a les platges de l'Alt Empordà

Un home de 60 anys i nacionalitat cubana ha mort ofegat aquesta tarda mentre es banyava a la platja de la Rubina de Castelló d’Empúries (Alt Empordà).

L’avís al telèfon d’emergències 112 s’ha rebut a les 18:46h per part del servei de socorrisme de la platja, indicant que havien tret de l’aigua un home inconscient i que es trobava a la sorra. Un cop allà, els socorristes li han començat a fer les maniobres de reanimació fins a l’arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest, ha mobilitzat fins al lloc una ambulància i un helicòpter, que han seguit amb la reanimació cardiopulmonar sense èxit. Els Mossos d’Esquadra i la Guardia Civil també s’han desplaçat a la zona. El cos de la Guardia Civil serà qui s’encarregarà de les diligències.

En el moment de l’incident hi havia servei de socorrisme a la platja i onejava la bandera groga per estat de la mar. La d’aquesta tarda és la novena víctima mortal a les platges catalanes en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre) i la tercera d’avui dissabte.

La primera mort s'ha registrat a Roses i la segona a Tarragona.