El Somni de Primera passa per Alcorcón

El Girona FC es juga el futur en la primera de les dues finals vers els madrilenys (20h, E3)

Aquest vespre l’estadi de Santo Domingo rebrà un Girona històric, empès en cos i ànima per una afició que somnia en aconseguir un objectiu fins ara inèdit al futbol gironí. Comencen els playoffs  d’ascens i, amb ells, la màgia de la Segona Divisió.  No serà, doncs, una experiència nova per a l’Alcorcón, que torna a lluitar per segon any consecutiu per a una plaça d’ascens, una plaça que es pressuposava en moltes quinieles per a l’equip madrileny a l’inici de la temporada.

El Girona, per la seva banda, s’ha guanyat la plaça a base de sacrifici i caràcter. Serà la setena vegada que s’enfronten els dos conjunts a la Lliga Adelante, amb un balanç positiu per a l’equip dirigit per Bordalás. Tot i això, Montilivi es manté com un fortí per als gironins, que tan sols han deixat anar un punt de nou possibles. Dues situacions totalment oposades que marcaran el ritme d’una eliminatòria a priori i, segons el propi Rubi “molt igualada”.

Diferents dinàmiques

L’Alcorcón arriba en un gran moment, després de marcar-li quatre gols al Sabadell i amb la confiança d’acabar la temporada a un alt nivell físic. Per als madrilenys, no obstant, arribar per segon any a aquesta cita essent el segon equip amb menys pressupost de la categoria ja suposa també tot un èxit.   Per altra banda, el Girona viatja a Madrid amb més tranquil·litat després d’estar matemàticament classificat i poder reservar jugadors cara el partit d’aquest vespre.

El Girona, amb baixes

Rubi no podrà comptar avui amb Acuña, Migue i Kitoko, que no han viatjat per lesió. La resta de jugadors estàn a disposició del tècnic. En total Rubi s’emportarà vint convocats. D’aquesta manera el possible onze del Girona podria estar format per Mallo a la porteria, amb José, Chus Herrero, Richy i David García a la línia defensiva . El centre del camp estaria format per Luso i Marcos Tébar, que mirarien de combinar amb un atac format per Jofre, Bordás i Toni Moral, amb Felipe Sanchón a la punta de l’atac.

500 aficionats a Alcorcón

Inicialment l’Alcorcón havia de reservar tres-centes entrades, que han estat incrementades en dues-centes gràcies a les gestions que van establir les darreres setmanes els dos clubs. El Girona, doncs, estarà acompanyat de mig miler de fidels blanc-i-vermells a punt per a celebrar  el que podria ésser una pàgina d’or per a la història del futbol a Girona.