Enxampat a Sant Gregori amb un sistema hidràulic al cotxe on amagava 28 kg de marihuana

Els Mossos el van atrapar amb una pistola detonadora i un ganivet de 20 cm de fulla

Agents dels Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 29 de juny a Sant Gregori (Gironès) un home de 34 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L’home transportava amagats dins del vehicle 27,845 kg de cabdells de marihuana.

Els fets van passar al voltant de les cinc de la tarda, quan els agents de trànsit van observar un vehicle a gran velocitat i amb una placa de matrícula francesa , que no era el format habitual. El vehicle circulava per l’autopista AP-7, en sentit Figueres, a l’alçada del punt quilomètric 64 a Sant Gregori.

Els agents van comprovar les dades policials del vehicle i li constaven dues denúncies de velocitat pendents. De seguida van aturar-lo i van identificar el conductor. Davant de les explicacions incoherents que va donar el conductor, els mossos van fer gestions amb el vehicle i el van escorcollar.

Al maleter, van localitzar una pistola detonadora i un ganivet de 20 cm de fulla. A l’habitacle, els mossos van trobar 1.350 euros en efectiu. A més, gràcies a uns petits desperfectes a la tapisseria, el agents van localitzar un mecanisme hidràulic ocult en els seients posteriors que amagava 27,845 quilograms de cabdells de marihuana envasats en 24 paquets al buit.

El detingut va passar el dia 30 a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona. Els mossos també el van denunciar per la tinença d’armes prohibides.